Vi jobber for god og
sunn mat i omsorgstjenestene

Dyrøymat omsorg

Dyrøyat Omsorg ønsker å bidra til bedre måltidsløsninger i omsorgstjenesten i Nord-Norge. Våre ulike tradisjonsretter er produsert i Troms av lokale råvarer, og vi tror at nettopp god tradisjonsmat er nøkkelen til bed- re trivsel både på sykehjem og hos pleietrengende som bor hjemme.

Tradisjonsmat fra nord

Det er mange grunner til at det er en debatt rundt dårlige måltidsløsninger på norske sykehjem. Lave budsjetter er i mange tilfeller årsaken til at det som serveres ikke holder mål på ernæring, smak eller visuelt uttrykk.
Vi ønsker å etablere gode og kostnadseffektive løsninger for våre kunder i omsorgssektoren.

Alle våre råvarer er
fra lokale leverandører

Tradisjonsmat fra nord

God anretning av rettene er er viktig for den totale opplevelsen! Vi har gjort det enkelt for at hvem som helst på arbeidsplassen skal kunne anrette våre retter lekkert slik at de er innbydende for de som skal spise dem.

Når vi etablerer et samarbeid med en ny kunde følger det med en monteringsanvisning slik at personer som ikke er matkyndig kan legge opp rettene som om det var på en restaurant.

Det visuelle er nesten like viktig som det ernæringsmesssige siden pent anrettet mat er mer fristende.

Lokale råvarer

Dyrøymat Omsorg bruker KUN lokale råvarer av høy kvalitet. Vi har i flere tiår produert måltidsløsninger for det lokale markedet – både til dagligvarekunder og til omsorgstjenestene i fylket, og vi er stolte av å kunne si at vi ser på våre produsenter som partnere for bedre måltidsopplevelser enten de leverer kjøtt, fisk, egg eller grønnsaker.

Vi tilpasser oss våre kunder

Dagens måltidsløsninger hos Dyrøymat Omsorg er stort sett basert på tradisjonsretter. Vår meny er kontinuerlig i endring og vi ønsker å tilpasse vårt sortiment til våre kunder for å gi en best mulig brukeropplevelse.

Vår meny vil også leve i tråd med sesonger og høytider og på den måten følge det årshjulet som beboerne er vant med fra den gang de serverte, eller fikk severt middag hjemme.

Dagens høydepunkt

Vi håper at vi kan bidra til å gi brukerne av omsorgstjenester i Troms et lite høydepunkt hver dag. Vi tar gjerne et møte for å evaluere dagens løsning i din kommune, og komme tilbake med en plan for en variert, sunn, god og fristende meny for omsorgstjenesten.

Gode tradisjonsretter med
lokale råvarer fra Troms