Koldtbord jul

Røkt laks, eggerøre, sylterull, hvitløkslaks, rødbetsalat, juleskinke, krydderlaks, eggesalat, lammerull, 3 typer sild, julesalat, julepostei, potetsalat, sennepsaus, rødbeter, aioli, syltet rødløk

Ostefat: Druer og syltetøy og kjeks
Spekematfat: Fenalår, spekeskinke, pølse m/ rømme og flatbrød
Brød: Foccaciabrød og julebrød, smør/margarin

  •  Pris per person: 340,-
Varm juleanretning
  • Meny 1 Pinnekjøtt m/kålrotstappe, sjysaus og poteter
    Pris pr person: 375,-
  • Meny 2 Ribbe m/saus, surkål, rødkål, svisker, ananas, potet, medisterkaker, julepølse, julesalat
    Pris pr person: 375,-
Dessert
  • Karamellpudding m/saus, riskrem m/ bringebærsaus, fromage m/vaniljesaus
    Pris pr person: 80,-
Totalpriser
  • Meny 1 + 2 + dessert
    Pris pr person: 385,-
  • Julekoldtbord og meny 1 og 2 m/dessert
    Pris pr person: 590,-
Lutefiskmeny
  • Lutefisk, ertestuing, gulrot, kålrot, baconfett, sennepssaus, brunost sirup
    Pris pr porsjon: 360,-

Bekreftelse på bestilling må være oss i hende snarest pga stor pågang.
Minimumsbestilling 10 porsjoner. Leveringskostnader kommer i tillegg.

Assortert tapas

Spansk potetomelett, badsturøkt lammepølse med Bjørneløk, lammepølser laget på Norges beste lam fra det vakre og ville landskapet i Nord-Norge, marinert scampi, stekt scampi marinert med hvitløk, chili og urter, abondigas (kjøttboller), kyllingkjøttboller med soltørket tomat og oliven i en smakfull tomatsaus med hvitløk og urter, dadler surret med Dyrøymats egenproduserte bøkerøkte bacon, sweet chicken, marinerte kyllingvingeklubber, saltbakte småpoteter, med cashewnøtter

Vår tapas serveres med:
Pico de gallo (meksikansk tomatsalsa), tomatsalat, kalamata oliven, soltørket tomat, sennepsdressing,  hvitløksdressing, aioli, og focacciabrød

  • Minimum 20 personer
    Pris pr. person ved henting hos oss: 340,-

Koldtbord

Alle priser gjelder ferdig anrettet på fat, klare til å sette på bordet. Alle koldtbord er mengdeberegnet med varmrett. Dersom du ikke ønsker varmrett og/ eller ikke har selv øker vi mengden med kald mat slik at det rekker til alle. Prisen blir da som for koldtbord med varmrett. Bestilling senest en uke før levering – men gjerne så tidlig som mulig.

Koldtbord lite

Røkt laks, eggerøre, hamburgerrygg, salt lårtunge, lammerull, potetsalat, eggesalat, frisk salat, dressing. Brød, loff og smør.

  • Pris pr. person med varmrett: 297,-
  • Pris pr. person uten varmrett: 247,-

Koldtbord middels

Middels stort koldtbord m/varmrett.

Inneholder røkt laks, røkt laks med hvitløk/pepper, krydderlaks fra Husøy, sennepssaus, eggerøre, salt lårtunge, skinke, roastbiff, lammerull, fenalår, spekeskinke, potetsalat, eggesalat, waldorfsalat, italiensk salat, frisk salat, dressing. Brød loff og smør.

  • Pris pr. person med varmrett: 325,-
  • Pris pr. person uten varmrett: 280,-

Koldtbord stort

Koldtbord m/varmrett – minimum 25 pers

Røkt laks, røkt laks med hvitløk/pepper, krydderlaks fra Husøy, sennepssaus, eggerøre, reker m/majones, roastbiff, hamburgerrygg, salt lårtunge, lammerull, sylterull, spekefat, svinepastrami, silderetter, potetsalat, eggesalat, druesalat, rødbetesalat, italiensk salat, frisk salat, dressing.

Brød,rundstykker,loff og smør

  • Pris pr. person med varmrett: 363,-
  • Pris pr. person uten varmrett: 319,-

Velg mellom disse varmrettene:

  • Kylling med ris
  • Karbonade med løk og erter
  • Gryterett med ris

Gryteretter

Pris pr porsjon med tilbehør – alle priser er inkl mva.

  • Biff stroganoff med ris, salat, dressing, loff og smør 197,-
  • Finnebiff m/potetmos eller ris, salat, dressing, loff og smør 219,-
  • Kremet spansk gryte med ris, salat, loff og smør 186,-
  • Lammegryte med ris, salat, dressing, loff og smør 197,-
  • Kyllinggryte med ris, salat, dressing, loff og smør 197,-
  • Lapskaus m/ flatbrød og tyttebær 99,-

 

Ferdige gryteretter I kokeposer

Pris pr kg. Leveres i 2 eller 4 kg/liter poser

  • Lapskaus – svin- og lammekjøtt 138,-
  • Biff Stroganoff – oksekjøtt 199,-
  • Finnebiff – reinkjøtt 235,-
  • Kremet spansk gryte – svinekjøtt 189,-
  • Kyllinggryte – kyllingkjøtt 199,-
  • Lammegryte – lammekjøtt 199,-
  • Kjøttdeig/ pasta gryte 180,-
  • Fiskesuppe 185,-
  • Hvalgryte 193,-

Vi fører også ferdigretter fra Art Nor AS

Konfirmasjonskoldtbord

Legg opp koldtbordet selv eller få det ferdig lagt opp på serveringsfat. Bestill i god tid – noen helger blir raskt fullbooket.

Røkt laks, krydderlaks, røkt laks med hvitløk/pepper, sennepssaus, eggerøre, salt bankekjøtt, spekefat, roastbiff, hamburgerrygg, lammerull, pillede reker og majones, potetsalat, italiensk salat, waldorfsalat, eggesalat, frisk salat, husets dressing, hvitløksdressing, brød, loff, rundstykker og smør.

  • Pris pr. person/ minimum 10 porsjoner: 325,-

Som varmrett kan du velge mellom følgende:
Kylling med ris eller karbonader med erter og løk eller gryterett med ris.

Ingredienskoldtbord

Her beregner vi mengde, så kan du selv legge på fat og pynte. Du ordner selv med brød/ rundstykker, smør, frisk salat og dressing.

Røkt laks, røkt laks med hvitløk/pepper, krydderlaks fra Husøy, sennepssaus, eggerøre, reker med majones, salt bankekjøtt, skinke, roastbiff, lammerull, fenalår, skivet spekeskinke, potetsalat, eggesalat, waldorfsalat, italiensk salat i beger,

  • Pris pr. person/ minimum 10 porsjoner: 190,-
  • Varmretter – pris pr. person:
    Kylling med ris 59,-
  • Karbonade med erter og løk: 53,-
  • Biff stroganoff med ris: 64,-

Pris gjelder ved henting hos Dyrøymat. Eventuell levering kommer i tillegg

Havets festbord

Minimum 20 personer

Havets festbord kan inkludere:
Røkt laks, røkt laks med hvitløk/ pepper, krydderlaks fra Husøy, sennepssaus, pillede reker med majones, laksepaté m/urtedressing, kamskjellmuskel, blå-/greenskjell, krabbeskjell, hummer, scampi i marinade, silderetter, skalldyrsalat, rekesalat, eggesalat, frisk salat m/ dressing, brød, loff og smør.

  • Varmrett: Fiskesuppe
    Vi setter sammen etter ønske
    Pris pr. person fra: 409,-

Koldtbord du lager selv

Istedenfor å få alt ferdig lagt opp på fat og pyntet kan du gjøre jobben selv. Vi kan beregne mengde, så kan du selv legge på fat og pynte. Du ordner selv med brød/ rundstykker, smør, frisk salat og dressing. Alle koldtbord er mengdeberegnet med kan du lage selv eller bestille fra oss.
Minimumsbestilling : 10 personer

Koldtbord nr 1

Røkt laks, hamburgerrygg, salt bankekjøtt, skivet lammerull, eggerøre, potetsalat, eggesalat i beger.

  • Pris pr. person: 175,-
Koldtbord nr 2

Røkt laks, røkt laks med hvitløk/pepper, krydderlaks fra Husøy, sennepssaus, eggerøre, salt bankekjøtt, skinke, roastbiff, lammerull, fenalår, skivet spekeskinke, potetsalat, eggesalat, waldorfsalat, italiensk salat i beger

  • Pris pr. person: 190,-

Koldtbord du lager selv

Koldtbord nr 3

(minimum 20 personer)

Røkt laks, røkt laks med hvitløk/ pepper, krydderlaks fra Husøy, sennepssaus, eggerøre, reker og majones, roastbiff, hamburgerrygg, salt bankekjøtt, lammerull, sylterull, spekefat – skivet, potetsalat, eggesalat, druesalat, rødbetesalat, italiensk salat i beger.

  • Pris pr. person: 225,-

Varmretter – pris pr person:

  • Kylling med ris 59,-
  • Karbonade med erter og løk: 53,-
  • Biff stroganoff med ris. 64,-

Festkaker

Vi baker de fleste typer kaker på bestilling.

  • Marsipankaker i ulike størrelser med valgfritt fyll
  • Bløtkaker i ulike størrelser med valgfritt fyll
  • Oreokake
  • Verdens beste
  • Vannbakkelskringle med bringebær og vaniljekrem

Om du ønsker andre kaker – ta kontakt. Vi baker det meste. Priser på forespørsel.

Småretter

  • Pizza med kjøttdeig, paprika og ost, pr. pizza 350,-
  • Nachos – tacokjøttdeig med nachos og salsa i form, pr. kg. 305,-
  • Påsmurte snitter med assortert pålegg – egg og laks, lammerull, hamburgerrygg, ost og paprika, pr. snitt 40,-
  • Påsmurte rundstykker med assortert pålegg, pr. stk. 49,-
  • Karbonadesmørbrød – karbonader, ertestuing, løk, brød, salat, tomat, agurk, pr. smørbrød 83,-
  • Lefserull/wraps – 3 ulike typer, pr. hel wrap 87,-
  • Bruschetta – 2 ulike typer, pr. stk. 22,-
  • Vårruller, pr. stk. 37,-

Småretter

  • Focacciabrød, pr. bit 8,-
  • Hvitløksdressing, pr. hg. 19,-
  • Aioli, pr. hg. 19,-
  • Sennepssaus 26,-
  • Potetmos 83,-
  • Kokt ris, pr. person 23,-
  • Bacalao m/ focaccia, pr. person 177,-
  • Moussaka m/ salat og dressing, pr. person 177,-
  • Lasagne m/ salat og dressing, pr. person 177,-
  • Fiskesuppe m/ loff og smør, pr. person 160,-
  • Kyllingsalat m/ dressing, loff og smør, pr. person 150,-