Tapas fra Dyrøymat
Tortilla de Potatas
spansk potetomelett
Badsturøkt lammepølse med Bjørneløk
Lammepølser laget på Norges beste lam fra det
vakre og ville landskapet i Nord-Norge
Marinert Scampi
Stekt scampi marinert med hvitløk, chili og urter
Albondigas
Kyllingkjøttboller med soltørket tomat og oliven
i en smakfull tomatsaus med hvitløk og urter
Dadler med bacon
Dadler surret med Dyrøymats egenproduserte bøkerøkte bacon
Sweet Chicken
Marinerte kyllingvingeklubber
Saltbakte småpoteter
Delikate småpoteter saltbakt med cashewnøtter
Dyrøymat's tapas serveres med:
Pico de Gallo - tomatsalat
kalamata oliven
soltørket tomat
sennepsdressing
hvitløksdressing
aioli
foccaciabrød
MINIMUM 20 PERSONER
Pris pr pers kr 300 - hentet her hos oss