Tapas fra Dyrøymat

 

Tortilla de Potatas 

spansk potetomelett

Badsturøkt lammepølse med Bjørneløk

Lammepølser laget på Norges beste lam fra det

vakre og ville landskapet i Nord-Norge

Marinert Scampi

Stekt scampi marinert med hvitløk, chili og urter

Albondigas

Kyllingkjøttboller med soltørket tomat og oliven

i en smakfull tomatsaus med hvitløk og urter

Dadler med bacon

Dadler surret med Dyrøymats egenproduserte bøkerøkte bacon

Sweet Chicken

Marinerte kyllingvingeklubber

Saltbakte småpoteter

Delikate småpoteter saltbakt med cashewnøtter

Dyrøymat's tapas serveres med:

Pico de Gallo - tomatsalat

kalamata oliven

soltørket tomat

sennepsdressing

hvitløksdressing

aioli

foccaciabrød

MINIMUM 20 PERSONER

Pris pr pers kr 300 - hentet her hos oss