Foto: TANK Design

 

 

Oppskrift for garantert vellykket resultat:

 

1) Velg blant 9 smakfulle varianter

Svinesteik: urter, paprika, sennep/ pepper, naturell eller røkt svinekam.

Lammesteik: Provence, hvitløk, naturell.

Beregn 300-350 g pr. person

2) Velg tilberedningsmåte

Kokt i kjele: Trekkes i originalemballasjen. 1 time pr kg.

Langstekt i ovn: 10-15 timer. Steikes i originalemballasje (tåler inntil 110 grader) til steika når riktig kjernetemperatur. Kan også tilberedes fra frossen tilstand.

Svin: 70 grader. Lam: 60 grader

Stekt i ovn på tradisjonelt vis til steika når riktig kjernetemperatur.

3. Velg tilbehør og server med suksess

Lag saus av krafta i posen. Vi anbefaler gjerne en kombinasjon av rotgrønnsaker, surkål og en god saus.