Dyrøy Mat er en regional leverandør av kjøtt og fiskevarer, catering og ferdigmat. Selskapet ble etablert i 2001 og høsten 2004 stod dagens bygg ferdig med produksjonslokaler og utsalg i Brøstadbotn, rasjonelt, kompakt og godt tilpasset vår virksomhet. Vårt markedsområde er i hovedsak Midt-Troms og deler av Sør-Troms, og vi er stadig ute på farten med vareleveranser. Bak selskapet står en gruppering av lokale private eiere. I tillegg er  Dyrøy kommune medeier i bedriften. Dyrøy Mat er tuftet på kunnskap om mat og matproduksjon, sterkt lokalt eierskap, moderne produksjonsmetoder og sterkt kundefokus.

Våre forretningsområder:

  • Catering - selskapsmat til små og store anledninger
  • Kjøtt- og fiskevarer - til forbrukermarkedet og til storkjøkken og institusjoner
  • Ferdigmat til storkjøkken og institusjoner

Dyrøylam, Suksessteik og Ferdig Middag er noen av våre varemerker som er populær hos kundene.

I 2006 fikk vi 2.pris i SparebanKEN Nord-Norges næringsfond og i 2009 fikk vår Suksessteik hederlig omtale i konkurranse om Nord-Norges mest nyskapende matprodukt.

Nøkkelpersoner

Tore Nordahl daglig leder
Kjøkken, utsalg, catering,
Bengt Andreassen
Innkjøp, salg storkjøkken,
distribusjon
Stig Oddmund Broks
Kjøttproduksjon, nedskjæring
Sissel Ramfjord Paulsen
Regnskap