Vi kan beregne mengde, så kan du selv legge på fat og pynte. Du ordner selv med brød/ rundstykker, smør, frisk salat og dressing

Alle koldtbord er mengdeberegnet med varmrett.

Minimumsbestilling : 10 personer

 

Koldtbord nr 1 – kr 105 pr pers

Røkt laks, hamburgerrygg, salt bankekjøtt, lammerull  SKIVET

Eggerøre, potetsalat, eggesalat  LAGT I BEGER

 

Koldtbord nr 2 - kr 145 pr pers

Røkt laks, varmrøkt pepperlaks, krydderlaks fra Husøy, eggerøre, sennepssaus

Salt bankekjøtt, skinke, roastbiff, lammerull, fenalår, spekeskinke – SKIVET

Potetsalat, eggesalat, waldorfsalat, italiensk salat LAGT I BEGER

 

Koldtbord nr 3 – kr 185 pr pers

Røkt laks, varmrøkt pepperlaks, krydderlaks fra Husøy, eggerøre, reker og majones

Roastbiff, hamburgerrygg, salt bankekjøtt, lammerull, sylterull, spekefat SKIVET

Potetsalat, eggesalat, druesalat, rødbetsalat, italiensk salat LAGT I BEGER

 

Varmretter

Kylling med ris  kr 45 pr pers

Karbonade med erter og løk  kr 35 pr pers

Biff stroganoff med ris  kr 50 pr pers