Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Hjem

Tore presenterer porsjonspakke 350 p_100x150

Velkommen til Dyrøymat AS

Her finner du info om oss og om vårt tilbud. Dyrøy Mat er en regional leverandør av kjøtt- og fiskevarer, catering og ferdigmat - til små og store kjøkken og til små og store anledninger. VI HAR FERSKE PRODUKTER I VÅR KJØLEDISK FOR RASK MIDDAG. NYE TILBUD HVER 14. DAG - KOM INNOM FOR Å SE. UKE 23 INDREFILET AV OKSE KR 275 PR KG LUTEFISK OG BACON -10% Ferdige gryteretter og lapskaus i 2 kg kokeposer. Vi har lefser fra Lefsekjerringa i buktikken. Ferdigmat finner du under cateringmeny. Bestill i god tid, for å være sikret leveranse til ditt arrangement. VI ER FULLBOOKET 28-29 MAI OG 4-5 JUNI OG 10-11-12 JUNI. Kom innom så får du se vårt utvalg. Vi har fått inn mange nye produkter fra inn og utland i vårt tilbehørssortiment. vi kan nevne tilbehør til sushi og en del thai-sauser. Vi vil minne om ferske HJEMMELAGDE SALATER til hver helg, og vår kakedisk med FRISTENDE KAKER til helgen. ÅPNINGSTIDER: Mandag - torsdag kl 10:00 - 16:00 Fredag kl 10:00 - 17:00 lørdag kl 10:00 - 14:00

Om oss

Dyrøy Mat er en regional leverandør av kjøtt og fiskevarer, catering og ferdigmat. Selskapet ble etablert i 2001 og høsten 2004 stod første byggetrinn av dagens bygg ferdig med produksjonslokaler og utsalg i Brøstadbotn, rasjonelt, kompakt og godt tilpasset vår virksomhet. Juni 2015 sto siste byggetrinn ferdig der også Coop Prix kom inn i samme bygg. Vårt markedsområde er i hovedsak Midt-Troms og deler av Sør-Troms, og vi er stadig ute på farten med vareleveranser. Bak selskapet står en gruppering av lokale private eiere. Dyrøy Mat er tuftet på kunnskap om mat og matproduksjon, sterkt lokalt eierskap, moderne produksjonsmetoder og sterkt kundefokus.

Vi har fokus på lokal mat og vi henter egg hos Mellem Gård i Dyrøy og alt lammekjøtt kommer fra bønder i Dyrøy kommune

Vi henter alt av kjøtt på Nortura på Andslimoen, mye av fisken hentes på Senja, vi får lefser fra Lefsekjærringa i Tromsø og fiskemat fra Reinøy - utenfor Tromsø.

Videreforeldlingen står vi selv for. Vi har et kjøkken som lager både institusjonsmiddager, butikkmiddager, koldtbord, festmiddager og annen selskapsmat.

Vi lager også kaker i ulike størrelser og varianter.

Våre forretningsområder:

  • Catering - selskapsmat til små og store anledninger
  • Kjøtt- og fiskevarer - til forbrukermarkedet og til storkjøkken og institusjoner
  • Ferdigmat til storkjøkken og institusjoner

Dyrøylam, Suksessteik og Ferdig Middag er noen av våre varemerker som er populær hos kundene.

 

 

Åpningstider

Facebook