Tapas

Spansk potetomelett. Badsturøkt lammepølse med Bjørneløk. Lammepølser laget på Norges beste lam fra det vakre og ville landskapet i Nord-Norge. Marinert scampi. Stekt scampi marinert med hvitløk, chili og urter. Abondigas (kjøttboller). Kyllingboller med soltørket tomat og oliven i en smakfull tomatsaus med hvitløk og urter. Dadler surret med Dyrøymats egenproduserte bøkerøkte bacon. Sweet chicken. Marinerte kyllingvingeklubber. Saltbakte småpoteter med cashewnøtter.

Vår tapas serveres med:
Pico de gallo (meksikansk tomatsalsa), tomatsalat, kalamata oliven, soltørket tomat, sennepsdressing, hvitløksdressing, aioli og focacciabrød.

Minimum 20 personer
Pris pr. person ved henting hos oss: 365,-

Koldtbord

Alle priser gjelder ferdig anrettet på fat, klare til å sette på bordet. Alle koldtbord er mengdeberegnet med varmrett.

Dersom du ikke ønsker varmrett og/ eller ikke har selv øker vi mengden med kald mat slik at det rekker til alle. Prisen blir da som for koldtbord med varmrett.

Bestilling senest en uke før levering – men gjerne så tidlig som mulig.

Dersom du skulle ønske en annen variant enn de du finner under så kan vi skreddersy et koldtbord til deg.

Ta kontakt på telefon 77 18 93 50 eller mail: post@dyroymat.no

Koldtbord middels

Middels stort koldtbord m/varmrett.

Inneholder røkt laks, røkt laks med hvitløk/pepper, krydderlaks fra Husøy, sennepssaus, eggerøre, salt lårtunge, skinke, roastbiff, lammerull, fenalår, spekeskinke, potetsalat, eggesalat, waldorfsalat, italiensk salat, frisk salat, dressing. Brød loff og smør.

Varmretter som kan velges er:

  • Kylling med ris
  • Karbonade med erter og løk
  • Gryterett med ris (biff stroganoff, lammegryte, kyllinggryte og kremet spansk gryte).Pris pr. person med varmrett: 349,-
    Pris pr. person uten varmrett: 280,-

Konfirmasjonskoldtbord

Legg opp koldtbordet selv eller få det ferdig lagt opp på serveringsfat. Bestill i god tid – noen helger blir raskt fullbooket.

Røkt laks, krydderlaks, røkt laks med hvitløk/pepper, sennepssaus, eggerøre, salt bankekjøtt, spekefat, roastbiff, hamburgerrygg, lammerull, pillede reker og majones, potetsalat, italiensk salat, waldorfsalat, eggesalat, frisk salat, husets dressing, hvitløksdressing, brød, loff, rundstykker og smør.

Pris pr. person med varmrett: 365,-
Pris pr. person uten varmrett: 295,-

Som varmrett kan du velge mellom følgende:
Kylling med ris eller karbonader med erter og løk eller gryterett med ris.

Dersom du skulle ønske en annen variant så kan vi skreddersy et koldtbord til deg.

Ta kontakt på telefon 77 18 93 50 eller mail: post@dyroymat.no

Ingredienskoldtbord

Her beregner vi mengde, så kan du selv legge på fat og pynte. Du ordner selv med brød/ rundstykker, smør, frisk salat og dressing.

Røkt laks, røkt laks med hvitløk/pepper, krydderlaks fra Husøy, sennpssaus, eggerøre, reker med majones, salt bankekjøtt, skinke, roastbiff, lammerull, fenalår, skivet spekeskinke, potetsalat, eggesalat, waldorfsalat, italiensk salat i beger,

  • Varmretter – pris pr person: 175,-
  • Kylling med ris: 55,-
  • Karbonade med erter og løk: 50,-
  • Biff stroganoff med ris: 60,-

Pris gjelder ved henting hos Dyrøymat.
Eventuell levering kommer i tillegg

Gryteretter

Pris pr porsjon med tilbehør – alle priser er inkl mva.

  • Biff stroganoff med ris 197,-
  • Finnebiff med ris 219,-
  • Kremet spansk gryte med ris 190,-
  • Kyllinggryte med ris 197,-
  • Bacalao 177,-
  • Fiskesuppe 160,-Tilvalg pr pers:
  • Hjemmelaget potetmos 15,-
  • Loff og smør 15,-
  • Focaccia og aioli 20,-
  • Salat og dressing 20,-
  • Grønnsaker 15,-

Festkaker

Vi kan skaffe de fleste typer kaker på bestilling.

  • Marsipankaker i ulike størrelser med valgfritt fyll
  • Bløtkaker i ulike størrelser med valgfritt fyll
  • Oreokake
  • Verdens beste
  • Vannbakkelskringle med bringebær og vaniljekrem

Om du ønsker andre kaker – ta kontakt. Vi baker det meste. Priser på forespørsel.

Småretter

  • Pizza med kjøttdeig, paprika og ost, pr. pizza 375,-
    Tilvalg: Dressing 10,-  Salat og dressing 25,-  pr. pizza som er nok til 5 personer.
  • Påsmurte snitter med assortert pålegg – egg og laks, lammerull, hamburgerrygg, ost og paprika, pr. snitt 43,-
  • Påsmurte rundstykker med assortert pålegg, pr. stk. 53,-
  • Karbonadesmørbrød – karbonader, ertestuing, løk, brød, salat, tomat, agurk, pr. smørbrød 89,-
  • Lefserull med fyll 96,-
  • Baguette med fyll 96,-

Ferdige retter I kokeposer

Pris pr kg. Leveres i 2 eller 4 kg/liter poser

  • Lapskaus   149,-
  • Biff Stroganoff  214,-
  • Finnebiffgryte 253,-
  • Kremet spansk gryte  203,-
  • Kyllinggryte 214,-
  • Lammegryte  214,-
  • Bacalao  182,-
  • Linsegryte vegetar  175,-

Alle priser pr. kg.